Més bàsquet

Mondelo diu que les acusacions de Xargay no són certes

En un comunicat, el tècnic català també ataca el president de la federació espanyola i diu que posa en tema en mans dels advocats

L’entrenador Lucas Mondelo ha respost en un comunicat a les acusacions de la jugadora Marta Xargay, que va explicar fa uns dies que l’hi havia causat un trastorn alimentari i una revolució física i mental. El tècnic català, a qui la federació ja va comunicar que no continuaria en el seu càrrec al final dels Jocs de Tòquio, explica en el comunicat que refusa les acusacions de la jugadora i també les declaracions del president de la federació, Jorge Garbajosa, i que ha posat el tema en mans dels seus assessors legals.

Lucas Mondelo afirma en el comunicat que sempre ha tingut amb la jugadora “una relació de cordialitat, proximitat i professionalitat, manifestada per ambdues parts en multituds d’entrevistes, missatges i whatsapp”, i posa un exemple d’una entrevista a Marta Xargay del desembre del 2020, on parlava bé d’ell. Lucas Mondelo explica que sempre ha tingut en alta estima Marta Xargay i l’ha tractat amb el màxim respecte.

Pel que fa a les declaracions de Jorge Garbajosa diu que el president de la federació fa afirmacions que no són veritat i que dona per certes unes manifestacions de la jugadora que no s’ajusten a la realitat. Lucas Mondelo també explica que les jugadores, tant en la selecció com en el Dinamo de Kursk, passen uns reconeixements mèdics i tenen un seguiment físic, nutricional i de tot el que pugui influir en el seu rendiment. El tècnic afirma que mai li van comunicar que hi hagués cap anomalia de les que ara se l’acusa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)