ACB

Un Joventut descarat venç a Andorra (71-84)

Tot i les baixes de Tomic, Ribas, Willis, Brodziansky, Birgander, Zagars i Paul

La Penya, sense Tomic ni Zagars -lesionats-, ni Ribas -permís-, ni Paul, Birgander i Brodziansky -protocol Covid-19- ni Willis -arriba demà- ha debutat amb nota alta a la pretemporada contra el MoraBanc a Andorra (71-84). Pep Busquets, amb 14 punts i 4/5 triples, el millor.

Els verd-i-negres han començat amb molt encert en el llançament exterior. Només en el primer quart ja ha anotat sis triples per agafar avantatge (16-25). Dos triples més de Busquets i Bassas han situat la màxima diferència pels verd-i-negres (25-37). Al descans 41-49.

Al tercer quart ha semblat que apareixia el potencial andorrà (45-49) però la defensa espectacular dels de Carles Duran ha tornat a fer créixer la diferència fins a un màxim de 17 punts (49-66) amb un Pep Busquets imparable en el tir exterior amb quatre triples. Al darrer quart tot i que el MoraBanc ha augmentat el seu nivell d’intensitat la Penya ha estat molt sòlida i descarada per rematar la feina. Els andorrans han posat pressió (69-74) però Vives i Feliz han sentenciat amb dos triples (71-80).

El pròxim partit de la Penya serà dissabte vinent a Lleida contra el Baxi Manresa mentre el MoraBanc jugarà dijous vinent contra el Barça a Encamp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)