ACB

“No fitxarem cap recanvi per Tomic”

ACB. Duran confirma que no hi haurà temporer: “És un mes de baixa: entre que arriba un recanvi i s’adapta ja ha passat; apostem pels joves”

Un dels contratemps més importants del Joventut ha estat, sens dubte, la lesió d’Ante Tomic, que l’ha obligat a passar d’urgència pel quiròfan per una fractura proximal del tercer metacarpià de la mà esquerra. Es perdrà, segons el comunicat oficial, sis setmanes de competició, cosa que condiciona molt l’inici de l’ACB perquè el croat és el referent de la Penya. El tècnic Carles Duran ha confirmat que no hi haurà recanvi.

Todorovic i la Xina

En cap moment hi ha hagut opció de portar Todorovic, cedit per la Penya al Betis. El montenegrí té una clàusula per poder tornar lliurement al bàsquet xinès si tornen a permetre que hi juguin estrangers. La idea de la Penya és que Brodziansky passi al cinc juntament amb Birgander, i Parra complementi en la posició de quatre amb Willis. De moment, però, els que tenen protagonisme són els joves del Prat –el filial a la LEB Or–, que estan tenint oportunitats. Duran valora la lesió de Tomic: “És una molt mala notícia, però buscant la part positiva és una lesió curta; el club des del primer dia em va deixar clar quin equip tenim, i apostarem pels joves, ara mirarem quins dibuixos podem tenir pel joc interior, tot i que l’Ante és insubstituïble, perquè és el jugador més important de l’equip.” Duran, però, ha focalitzat la seva preocupació cap a una altra banda: “Em preocupa més que Willis, Birgander i Brodziansky encara no s’han entrenat.” Finalment el tècnic de la Penya ha confirmat que no faran cap moviment en el mercat: “No ens plantegem fitxar, perquè portar un jugador d’un mes, entre que arriba i s’adapta ja ha passat el mes; he de moure peces amb el Helmanis, amb Domènech i amb Zombor, que ens han d’ajudar a cobrir aquesta baixa. Som la Penya, i ho farem així.”

D’altra banda, ahir va arribar el darrer fitxatge, Willis, i en principi podria debutar dissabte a Lleida contra el Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)