ACB

“Els bases tenim connexió especial amb Duran”

ACB. Vives torna a defensar els colors verd-i-negres set anys després amb grans sensacions: “Quan em van donar la samarreta estava nerviós”

Guillem Vives (Barcelona, 16/6/1993) va tornar a defensar, set temporades després, la samarreta verd-i-negra. Ho va fer contra el MoraBanc a Andorra i, més enllà del resultat, el que va demostrar el base és que pot aportar moltes coses enguany a la Penya. Onze punts, 5 assistències, 1/1 tirs de dos, 3/4 triples i 17 de valoració en 23:16 minuts de joc. Vives va compartir minuts amb Bassas i Feliz, els altres bases de l’equip, una equació que es repetirà aquest curs.

Bassas, Ventura i Vives

Un trident que va formar part del Prat Joventut i que s’ha retrobat ara amb Ventura com a capità, Bassas com a referent i Vives com a estrella consolidada. Vives revivia el moment en què li van donar la roba de joc: “Quan em van donar la samarreta estava realment nerviós, vaig notar una il·lusió especial i em vaig mirar l’escut pensant en els meus orígens en el club.” Vives, un dels productes del planter, feia referència al fet que els 11 jugadors convocats van passar pel vinculat Prat i molts formats al planter: “Això és la Penya, no? Continuem sent competitius, és clar que era un partit amistós, però la sensació que n’hem de treure és que la Penya té molt planter de nivell.” El base va explicar el rol que ha de tenir aquest curs: “M’agrada el paper que estic fent de veterà amb el Ferran Bassas i l’Albert Ventura, ajudem els joves com en el seu dia van fer amb nosaltres.” També va afegir que tenen una sintonia especial: “Hem de ser agressius en defensa, corrent quan puguem i amb rigor quan parem i juguem en estàtic. Ens entenem molt bé, els bases, és molt fàcil veure la connexió que tenim amb el Carles Duran amb una simple mirada i això ho facilita tot.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)