ACB

Roger Grimau i Victor Sada dirigiran el Barça B i el júnior

Serà un grup de 18 jugadors que, molts d’ells, compaginaran les dues categories

Roger Grimau i Víctor Sada seran els entrenadors del Barça B, que disputarà la Lliga EBA, i del júnior. Aquest curs 2021/22 tant el segon equip com el Sub 18 seran un mateix grup de treball, amb un total de 18 jugadors, i Grimau i Sada dirigiran els equips des de la banqueta. Grimau, que des del 2018 feia tasques d’entrenador ajudant -de Mateo Rubio i Diego Ocampo, i Sada, que també fa dos anys que està a les banquetes, comptaran amb el suport dels entrenadors d’Edu Perea, Carlos Marín i Xavi Beltran en la direcció dels dos equips. La plantilla, que actualment algun d’ells es troba fent la pretemporada amb el primer equip, serà la següent: Adrià Rodríguez, Rafa Villar, Agustín Ubal, Marc Bataller, Roger Fàbrega, Aaron Ganal, Michael Caicedo, Gael Bonilla, Pol Saló, Martín Iglesias, Iñaki Ordoñez, Dani Iruela, Adrià Cano, David Castellnou, Andreas Holst, Ibou Badji, James Nnaji iTeodor Simic.

El Barça B disputarà la fase prèvia de la Lliga Catalana EBA contra el Torrons Vicenç l’Hospitalet (4/9), el CB Santfeliuenc (11/9) i el BBA Castelldefels (19/9). En el cas d’acabar en la primera posició -hi ha un total de 8 grups-, el Barça disputaria la segona fase de la competició i disputaria els quarts de final el 25 de setembre. Pel que fa a la Lliga EBA, el Barça B es troba en el Grup C3, amb un total de 12 equips. La competició començarà el 3 de octubre i s’allargarà fins al 2 d’abril amb un total de 22 jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)