ACB

Hayes i Jokubaitis brillen en el debut del Barça (72-81)

El nord-americà ha liderat l’escapada blaugrana amb tres triples i el lituà ha dirigit amb talent

El Barça ha guanyat el seu primer amistós de pretemporada contra el MoraBanc Andorra en un partit dirigit a Encamp (72-81).

El matx ha arrencat amb el lituà Jokubaitis en la direcció marcant el ritme i repartint un alley-hoop espectacular per Badji en la jugada més destaca del primer temps. Els blaugrana han agafat avantatge en el marcador (10-15) que van mantenir fins a un màxim de vuit punts (22-30) i han entrat els joves: l’uruguaià Ubal i el mexicà Bonilla. El MoraBanc Andorra, amb una setmana més de rodatge que el Barça, ha reaccionat amb un 5-0 per forçar el temps mort de Jasikevicius (27-30). Hayes ha anat de menys a més amb gran encert exterior i Sanli ha demostrat el què pot aportar en el joc interior tot i que li resta temps per acoblar-se. Un triple de Hannah ha empatat el matx (34-34) i un 2+1 de McIntyre ha capgirar el resultat (37-34) abans del descans.

Al segon temps han sortit de titulars Calathes, Caicedo, Davies i Smits que no havien jugat.S’ha mantingut a la pista Hayes que ha mostrar el seu nivell al tir exterior amb tres triples seguits per capgirar el marcador (del 44-38 al 47-50). Els blaugrana han agafat un màxim avantatge de nou punts (47-56) i, tot i la reacció andorrana (56-59), el Barça ha tornat a fer una estirada definitiva amb un parcial de 4-19 (60-78).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)