ACB

La Penya supera el Baxi Manresa (73-84) amb Paul brillant (6/9 triples)

El Joventut ha dominat des del salt inicial i ha arribat a tenir un màxim avantatge de 17 punts (30-47).

La Penya ha superat el Baxi Manresa en el segon amistós de pretemporada de tots dos equips (73-84). El partit ha estat dominat des del salt inicial pel Joventut gràcies sobretot a l’encert exterior amb nou triples a la primera meitat. A la banqueta del Manresa ja hi havia el nigerià Moneke però no ha pogut debutar. Cosa que sí que han fet Willis i Brandon Paul (18 punts i 6/9 triples).

El matx ha arrencat amb el debut de Brandon Paul que només ha necessitat el segon quart per demostrar la seva qualitat amb quatre triples seguits. Els de Carles Duran han dominat des del salt inicial (3-10) amb encert des de la llarga distància (9 triples verd-i-negres a la primera meitat) igual com va passar en el primer amistós contra el MoraBanc. També ha debutat Willis, encara acoblant-se, i han tingut minuts Birgander, Brodziansky i Ribas, que no havien jugat el primer amistós. El primer quart ha acabat amb un triple des del mig de la pista de Bassas (13-23). El segon quart ha començat amb la mateixa tendència i Pedro Martínez ha demanat un temps mort (20-32) perquè la Penya no deixava jugar còmoda en atac al Baxi. Valtonen ha donat aire amb tirs exteriors mentre Bako ha demostrat que pot ser un jugador important a la lliga. Al descans (30-45).

Al tercer període Paul amb el cinquè triple ha situat la màxima del matx (46-63). Abans del final del tercer quart un 5-0 manresà amb triple de Steinbergs ha retallat la diferència (51-63). La Penya ha mantingut la renda amb Paul encertat des de la llarga distància. Al tram final els de Pedro Martínez han rebaixat la barrera psicològica dels 10 punts (68-77). Un triple de Thomasson ha posat més emoció (71-79). Però un triple de Feliz a 50 segons pel final ha sentenciat (71-82).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)