ACB

El Baxi Manresa planta cara al València (88-81)

Els manresans han mostrat una molt bona cara i ha dominat els valencians en diferents fases

El Baxi Manresa ha mostrat una molt bona cara en el tercer test de pretemporada tot i perdre contra el València, un equip pensat per lluitar per l’ACB i per l’Eurocopa i que dirigeix l’exmanresà Joan Peñarroya (88-81). Els de Pedro Martínez, que han tingut el debut de Moneke, ha dominat durant alguns minuts però en el tram final els valencians han fet una estirada definitiva. El pròxim partit del Baxi serà la semifinal de la Lliga Catalana contra el MoraBanc al Nou Congost.

El Baxi ha sortit concentrat i ha agafat avantatge (3-10). Pedro Martínez ha fet debutar el nigerià Moneke i gràcies a l’encert de Rafa Martínez, exValència, ha mantingut els manresans per davant (14-21). Els valencians han començat a retallar la diferència i un triple de l’exBarça Claver ha capgirat el marcador (25-27). La tendència dels de Joan Peñarroya però ha estat a l’alça ofegant el joc dels manresans. Dos triples seguits de Dubljevic han canviat totalment la dinàmica i han donat la màxima renda dels valencians (25-35) i obligant el temps mort de Pedro Martínez. La reacció ha arribat abans del descans des de la línia de 6,75 metres amb un triple de Dani Pérez i dos més de Berzins que amb un 2+1 final ha donat avantatge al Baxi al descans ( 41-42).

Al segon temps una antiesportiva de Bako ha canviat la dinàmica i els manresans, que dominaven 52-56 han cedit el control del matx (68-62). La renda ha estat mínima fins els darrers minuts quan després d’un 72-70 el València ha trencat el matx (81-74).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)