Més bàsquet

Nou rècord de les Lligues Catalanes: hi haurà 50 clubs

FCBQ. Ahir es van presentar en un acte a l’Antiga Fàbrica Damm amb la presència dels ambaixadors Laia Palau i Pau Ribas, i també de Pierre Oriola

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm va ser l’escenari de la presentació de les Lligues Catalanes d’aquest any amb nou rècord de participants, perquè hi haurà fins a 50 clubs: ACB (4), Lliga Femenina (2), Lliga Femenina Challenge (4), LEB (5), Lliga Femenina-2 (7) i lliga EBA (28). En la presentació hi va haver diferents representants, a més de Laia Palau i Pau Ribas, ambaixadors de la FCBQ i del Bàsquet Català, presents en la presentació oficial de les Lligues Catalanes AON 2021, i també Pierre Oriola. Es va aprofitar l’acte per fer el lliurament de l’ensenya d’or de la Federació Catalana de Basquetbol a l’ex-secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física Gerard Figueras a càrrec del president de la FCBQ, Ferran Aril. Hi era present l’actual secretària general, Anna Caula, extècnica de l’Uni Girona, i també l’alcalde de Manresa, ciutat on es farà la competició. El primer campió de les Lligues Catalanes se sabrà aquest diumenge amb la disputa de la final ACB, que se celebrarà aquest cap de setmana al Nou Congost de Manresa. Defensa el títol el MoraBanc Andorra.

Clínics de Comenge, Vázquez i Orois

En el marc de les Lligues Catalanes, el comitè tècnic de la FCBQ organitza, al complex esportiu Vell Congost de Manresa, dos clínics presencials com a activitats de formació. El primer clínic es farà dissabte (17.30 h) i serà impartit per Borja Comenge. El nom de la xerrada serà Idees per atacar contra el canvi defensiu. D’altra banda, el segon clínic està programat pel diumenge 12 de setembre (10 h), que tindrà com a ponents Olga Vázquez i Xavi Orois, entrenadors de les seleccions catalanes mini, que es van proclamar campions d’Espanya, que parlaran de la Construcció de conceptes bàsics en l’etapa mini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)