Lliga femenina

L’Uni incorpora Astou Traoré per reforçar l’equip

Arriba amb un contracte temporal de dos mesos prorrogables

L’Spar Girona ha arribat a un acord amb l’aler-pivot Astou Traoré (40 anys) per a un contracte de dos mesos prorrogables. D’aquesta manera, la jugadora senegalesa tornarà al club després de ser un dels grans referents de l’ascens a la Lliga Femenina en la temporada 2008-2009.

La pivot africana, amb passaport francès, arriba per completar la plantilla i cobrir les baixes actuals en el joc interior. S’espera que la jugadora, coneguda al club com “La reina d’Àfrica”, s’incorpori a l’equip aquesta mateixa setmana. Pere Puig, director esportiu del club, ha valorat el fitxatge: “Davant les dificultats que ens estem trobant en forma de lesions aquest inici de temporada i valorant la situació econòmica del club, hem buscat un reforç aquestes últimes setmanes. La situació del mercat no afavoria. Content que Astou Traoré ens hagi volgut donar un cop de mà. És d’aquelles jugadores, després d’aquella temporada que va debutar amb l’Uni, que amb diferents vegades ha vingut i ens ha donat un cop de mà. Tot i estar molts mesos parada i pensar en una possible retirada, ella ha volgut venir i ajudar-nos en aquest moment complicat. Molt contens que torni La Reina d’Àfrica”. Traoré va deixar un molt bon record a l’Uni Girona les tres temporades que va estar a l’equip, destacant la de l’ascens a la màxima categoria, en el 2008-2009, i la de la permanència, en el 2009-2010.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)