LEB Or

“Descans” per als pivots

Bàsquet. El Bàsquet Girona fa un test de qualitat en un partit sense Jawara, reservat per precaució, i amb el president Marc Gasol un altre cop a la grada com a espectador

Girona EBA 50 Girona Or 88

GIRONA EBA:Gonçalo (10), Ferran Díaz (3), Moncanut (4), Toni Rodríguez (4), Dibba (4), Jofre (2), Espinosa (4), Alonso (8), Paulí (2), Torres (7) i Edu (2).GIRONA OR:Cosialls (6), Vecvagars (19), Schaftenaar (13), Sorolla (8), Vila (10), Sevillano (6), Gonçalo (6), Molins (6), Franch (7), Sàbat (5) i Mads (2).INCIDÈNCIES:Partit jugat a Palamós.

El Bàsquet Girona va fer una aturada a Palamós en els seus entrenaments diaris completant el seu segon partit de preparació contra el filial, que debutarà aquesta temporada a la lliga EBA. Els que podrien ser els dos centers de Carles Marco, el noruec Kamaro Jawara i el mateix president del club, Marc Gasol, van veure el partit a la grada. El primer no va jugar per precaució.

Tot i això, el joc interior de l’equip va ser molt superior. Els que més es van lluir van ser els tiradors, sobretot el letó Kaspars Vecvagars, màxim anotador i letal en el triple; Shaftennar, i el bescanoní Èric Vila. En el filial van jugat els dos components de la plantilla del Girona la temporada passada, Adrià Moncanut i Lamin Dibba, que podrien tornar a ser convocats per Carles Marco en cas de necessitat.

Parla Garbajosa

“Si fa el pas de jugar a la LEB Or, Marc Gasol tornarà a demostrar que és un exemple de com s’estima el seu club i el nostre bàsquet. Per a la categoria seria impressionant tenir-lo entre nosaltres”, va dir ahir el president de la FEB, Jorge Garbajosa, sobre el probable retorn a Fontajau de l’exjugador dels Lakers, els Raptors i els Grizzlies. “Tothom sap que en Marc està molt involucrat a Girona i és evident que si salta al parquet donarà visibilitat a la lliga; com ho faran altres equips com per exemple l’Estudiantes aquesta temporada”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)