LEB Or

El Bàsquet Girona domina a plaer al Tolosa (71-57)

Els de Carles Marco encadenen una nova victòria a la pretemporada i continuen invictes (3-0)

El Bàsquet Girona, encara sense Jawara lesionat tot i estar a la banqueta, continua invicte a la pretemporada després de vèncer al Tolosa en un partit disputat a Peralada (71-57).

El Bàsquet Girona ha començat dominant (12-5) gràcies a l’encert en el tir exterior. Però el Tolosa ha reaccionat abans del final del primer quart amb un triple al límit (19-18). La sortida del segon període ha estat explosiva dels gironins amb un parcial de 14-0 per donar la màxima renda del partit (33-18) després d’un triple de Schaftenaar i dos tirs lliures de Cosialls. El mateix jugador ha tornat a ampliar la renda després d’un palmeig (37-24). Al descans 39-19.

Al tercer quart la major intensitat defensiva dels de Carles Marco li han permès recuperar pilotes i sortir al contracop per tornar a ampliar el seu màxim avantatge amb quatre punts seguits de Sevillano (52-34). El quart triple en el tercer període ha trencat el partit (55-34). El darrer quart ja ha estat de pur tràmit. Els pròxims compromisos del Bàsquet Girona ja seran de competició oficial amb la disputa de la Lliga Catalana dimecres vinent rebent l’ICG Força Lleida en un partit que es jugarà a Platja d’Aro i visitant dissabte següent la pista del Prat Joventut.