Lliga femenina

Onyenwere i Burke no arribaran a temps per jugar contra el València

Alfred Julbe mantindrà les baixes d’Eldebrink, Araújo i Traoré i confia en recuperar Laia Palau pel partit de dimecres a Fontajau

Alfred Julbe va reconèixer després del partit contra l’Araski (63-67) que mai en la seva trajectòria com a professional n’havia afrontat un amb només vuit jugadors o jugadores, en aquest cas només set del primer equip i una del filial (Parra). La situació es podria repetir dimecres contra el València a Fontajau (20 h). Michaela Onyenwere, rookie de l’any a la WNBA, arribarà a finals de setmana, probablement a temps per jugar diumenge contra el Bembibre mentre que Kennedy Burke, eliminada ahir a la matinada amb les Storm, ho farà la setmana següent, abans del debut a l’Eurolliga (6 d’octubre). Frida Eldebrink, María Araújo i Astou Traoré continuen de baixa i el club confia que almenys Laia Palau pugui recuperar-se per jugar el partit.

El València, per la seva banda, té el dubte de Queralt Casas, que s’ha perdut els dos últims partits, i Rebecca Allen, companya de Onyenwere a Nova York, tampoc arribarà a temps per jugar el partit. Amb tot, Rubén Burgos disposa d’un potencial temible amb les internacionals Cristina Ouviña, Ángela Salvadores, Leticia Romero, Raquel Carrera, Laura Gil, la nord-americana Trhan Davis i l’alemanya Marie Gülich entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)