NBA

Ricky Rubio: “Tinc ganes ja que comenci la temporada”

Els Cavaliers han presentat el base del Masnou en el “media day” de la franquícia

Ricky Rubio (1990, El Masnou) afronta la seva onzena temporada a l’NBA i ho fa, sobre el paper, en un dels pitjors equips de la lliga, els Cavaliers de Cleveland, una franquícia en plena reconstrucció. El base no ha aconseguit traslladar el seu rol en el bàsquet FIBA –millor jugador del mundial del 2019 i millor base dels Jocs–en els últims equips en què ha competit. Aquesta matinada, en el media day ha reconegut que te ganes que comenci la temporada per descobrir quin serà el seu rol en el nou equip. “Físicament em sento molt bé, però el meu paper en l’equip no el tindré clar fins que no comencem a jugar; estic seguint el pla adequat per començar la temporada en el meu millor moment.”

Als EUA donen per fet que el base titular de l’equip serà Darius Garland i Rubio partirà com a suplent. L’equip també compta amb altres jugadores que poden fer aquest paper: Colin Sexton i Brodric Thomas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)