ACB

“Vull jugar a l’NBA o a l’Eurolliga”

ACB. Vladi Brodziansky, el millor de l’inici del curs de la Penya, acaba contracte el 30 de juny i, tot i que el Joventut el vol renovar, té al cap fer el salt a la màxima competició europea

Brodziansky s’ha convertit aquest inici de curs en l’estrella de la Penya. Amb la baixa per lesió de Tomic i de Birgander, ha compaginat les posicions de quatre i de cinc. El seu talent és indiscutible, i això ha fet que hi hagi clubs que pensin en ell de cara al curs vinent. De fet, a l’estiu ja hi va haver interès d’alguns equips, però tenia contracte amb la Penya. L’eslovac ha estat clar quan se li ha preguntat sobre els seus plans de futur perquè el pròxim 30 de juny acaba contracte i, tot i que la Penya el vol renovar, s’ha trobat de moment amb una aturada de la possible negociació: “El meu somni és jugar a l’NBA, i si no pot ser m’agradaria jugar a l’Eurolliga.” Sobre l’interès del club verd-i-negre perquè continuï a Badalona, Brodziansky, que té 27 anys, ha estat sincer: “Estic centrat en la temporada i al final decidiré què faré; si la Penya juga a l’Eurolliga seria més fàcil –riu–, però no prendré una decisió aviat.” L’eslovac porta una mitjana de 15 punts, 6 rebots i 18,3 de valoració en 22:43 minuts de joc. D’altra banda, Brandon Paul viatja avui a Las Palmas ja recuperat de les molèsties musculars que el van deixar fora del darrer partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)