ACB

La Penya s’enfonsa a Gran Canària (84-71)

Ha arribat a dominar de 12 punts però la lesió de Willis ha canviat la dinàmica del matx

La Penya continua sense guanyar a domicili i ha deixat escapar una oportunitat bona de guanyar a Las Palmas de Gran Canària (84-71). Els verd-i-negres han arribat a dominar de 12 punts però la lesió de Willis ha enfonsat una Penya poc dura mentalment.

Els verd-i-negres han començat amb un Guillem Vives impressionant tan en atac (8 punts) com dominant el ritme del matx. A més, Tomic ha dominat amb autoritat al potent joc interior canari (6-18 després d’una esmaixada de Willis). Però Carles Duran ha hagut de donar descansa Vives i amb Feliz a pista s’ha perdut el control del matx. La Penya ha donat facilitats en defensa, ha perdut pilotes i els canaris han empatat (26-26). La igualtat s’ha mantingut fins al descans (33-33). Derek Willis, amb un esquinç al turmell, no ha pogut jugar tota la segona part.

Al tercer quart els verd-i-negres han donat moltes facilitats en el llançament exterior i tres triples seguits dels canaris ha situat el màxim desavantatge (57-52). Entre Ennis i Slaughter portaven 3 punts al descans i han acabat amb 26. La Penya ha encaixat 26 punts en aquest tercer període quan n’havia rebut 33 en els primers 20 minuts. Al darrer període dos triples errats de Ventura i Ribas (portaven 0/10 entre els dos) ha provocat un contracop del Gran Canària que ha augmentat la diferència (64-56). La Penya estava grogui però dos triples d’Ennis han acabat d’enfonsar la resistència verd-i-negra (75-61).