FIBA Champions

El Baxi Manresa no falla en el seu retorn a Europa (81-76)

Els manresans han superat l’Ostrow Arged Stal polonès gràcies a una remuntada de 12 punts

El Baxi Manresa ha debutat a la FIBA Champpions League amb una victòria contra l’Ostrow Arged Stal polonès (81-76). Jou (18 punts), Bako (15), Thomasson (17) i Dani Pérez (7) han estat letals en el retorn europeu dels manresans.

Els manresans han començat amb més intensitat que el seu rival i han agafat ràpidament avantatge (14-6). El principal perill polonès, l’exNBA Simmons, que era un constant perill (7), ha comés la seva tercera falta personal encara al primer quart i ha hagut de marxar a la banqueta. Milicic, tècnic de l’Ostrow Arged Stali nou seleccionador de Polònia, ha demanat més energia al seu equip i ha donat resultat amb un parcial de 4-18 amb una cistella de Young ha situat els polonesos per davant (28-38). Els polonesos han jugat molt còmodes aprofitant també les precipitacions del Baxi. Abans del descans l’Ostrow ha agafat el màxim avantatge (34-46).

El tercer quart ha arrencat el Baxi Manresa amb una altra mentalitat i això s’ha traduït amb un 8-0 i el temps mort polonès (43-46). Els manresans s’han situat a només un punt (47-48). L’equip polonès s’ha situat en una defensa zonal i Palmer ha exercit el lideratge del seu equip amb sis punts seguits. Andersson li ha agafat el relleu amb el quart triple del seu compte (49-55) Però ha reaccionat el Baxi i un triple de Jou ha posat els manresans per davant (66-65). Thomasson ha anotat un altre triple que ha donat la màxima (71-67 a 6 minuts pel final). Bako ha fet més mal als polonesos (73-67). Els de Pedro Martínez ja han mantingut la renda tot i que una cistella de Simmons a 26 segons pel final ha posat emoció (79-76).