LEB Or

Pau Gasol dona ànims al Bàsquet Girona abans de l’inici de la lliga

L’exjugador, que ha anunciat aquesta setmana la seva retirada oficial de les pistes, és el vicepresident del club que presideix el seu germà

Pau Gasol, que dimarts va anunciar oficialment la seva retirada, ha estat aquest migdia el convidat de luxe en l’entrenament del primer equip del Bàsque Girona, que dissabte debuta a la LEB Or a la pista del Juaristi. L’exjugador dels Barça i dels Lakers és l’actual vicepresident del club. El seu germà, Marc, n’és el president i s’ha entrenat ja alguns dies amb el primer equip, com ha confirmat el mateix entrenador, Carles Marco, per posar-se en forma després d’un període de vacances quan van acabar els Jocs. Marc es va desvincular dels Grizzlies –que tenien els seus drets a l’NBA– i a seva idea és acabar la seva carrera esportiva en el Bàsquet Girona però ni ell mateix ni el club han confirmat quan es produirà aquest fet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)