Lliga femenina

Kennedy Burke, presentada amb l’Spar Girona

“Estem molt contents, amb el principi de temporada que hem fet, amb l’arribada de Kennedy Burke” diu Pere Puig en la presentació de l’alera-pivot nord-americana, que va debutar en el partit d’Eurolliga dimecres. “Els estem molt agraïts, per l’esforç tant gran que ha fet per arribar a temps després del seu darrer partit a la WNBA. No hi ha cap jugadora a Europa que hagi arribat tant d’hora, ha entès les nostres circumstàncies” exposa el director esportiu de l’Uni, que qualifica el debut de Burke –segona màxima anotadora de l’equip amb 15 punts, tots a la segona meitat i 12 al tercer quart– com una mostra de què és capaç de fer. Físic, anotació i rebot són les capacitats que n’ha destacat l’artífex del fitxatge. “Va ser un tast, ens pot donar més coses i la seguíem la temporada passada a Itàlia. Estem segurs que farà una bona temporada a Girona i que esperem que s’hi pugui quedar molt temps”.

Burke destaca que ha estat molt ben rebuda: “Si tinc preguntes tothom és molt amable. Estic molt contenta, no només en l’àmbit personal, sinó per l’equip perquè podem fer una bona pinya. Estic molt emocionada per aquesta nova temporada”. “Serà el meu primer any en un equip d’Eurolliga. Òbviament, la competició és exigent. A Itàlia no jugava a un equip de competició europea i ara, en un equip com l’Uni, l’exigència serà totalment diferent” hi ha afegit l’alera-pivot.

Salvavides

“Mentre a l’Uni Girona hi hagi empreses com hi ha Infoself, el club anirà endavant. El Glòria, sobretot, d’un dia per a l’altre ho vam perdre tot i no tant sols van fer els màxims esforços perquè estiguéssim actius des de l’endemà mateix sinó que ens van acollir a les seves instal·lacions” ha manifestat Puig en la presentació de l’acord de continuïtat d’un dels col·laboradors de l’Uni que ha qualificat de “salvavides”. És un honor estar al costat de l’Spar Girona i poder estar en la presentació d’un fitxatge d’aquest alt nivell ha dit Sònia Casademont, responsable de màrqueting d’Infoself Group,, que destaca que els valors del club i els de la seva empresa van en la mateixa línia i que volen donar suport a l’esport femení durant molts anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)