Lliga femenina

Una manera de fer

Bàsquet. L’Spar Girona presenta Kennedy Burke, que dimecres ja va demostrar del que es capaç, en l’acte de renovació amb Infoself Group

“Li estem molt agraïts per arribar a temps després del seu últim partit en la WNBA. No hi ha cap jugadora a Europa que hagi arribat tant d’hora, ha entès les circumstàncies”, deia Pere Puig en la presentació de Kennedy Burke, que dimecres en el seu debut en l’Eurolliga va fer 15 punts, tots en la segona meitat i 12 en el tercer quart. Físic, anotació i rebot són les capacitats que en destaca el director esportiu, que adverteix: “La seguíem la temporada passada a Itàlia. Estem segurs que farà una bona temporada a Girona i esperem que s’hi pugui quedar molt de temps.”

Burke destacava la bona rebuda: “Estic molt contenta, no només en l’àmbit personal, sinó per l’equip perquè podem fer una bona pinya.” “Serà el meu primer any en un equip d’Eurolliga. Òbviament, la competició és exigent. A Itàlia no jugava en un equip de competició europea i ara, en l’Uni, l’exigència serà totalment diferent”, hi afegia.

“Pel Glòria, sobretot, d’un dia per l’altre ho vam perdre tot, i no tan sols van fer els màxims esforços perquè estiguéssim actius, sinó que ens van acollir a les seves instal·lacions”, recorda Puig sobre Infoself, en l’acord de continuïtat d’un dels col·laboradors de l’Uni. Per la seva representant, Sònia Casademont, “els valors del club i els de l’empresa van en la mateixa línia. Volem donar suport a l’esport femení molts anys”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)