ACB

El Barça es troba un Betis lluitador i no s’escapa fins l’últim quart

Els blaugrana sumen la sisena victòria consecutiva per 61-78

El Barça ha sumat la seva sisena victòria consecutiva a l’ACB al imposar-se per 61-78 a la pista del Betis. Els blaugrana s’ha trobat un equip andalús molt lluitador i no s’han pogut distanciar en el marcador i deixar sentenciat el partit fins el darrer quart.

Un 0-8 en els primers minuts han situat el Barça per davant però dos triples del Betis han anivellat el resultat. Els blaugrana s’han mantingut per davant intentant superar una defensa intensa dels locals que en varies ocasions han atacat per anivellat el partit o posar-se per davant. Al final del primer quart el Barça ha arribat amb una avantatge de quatre punts (15-19). En el segon quart els blaugrana s’han tornat a escapar fins als deu punts de marge (21-31), però el conjunt andalús s’ha mantingut en el partit gràcies als 10 rebots ofensius (29-33). Al descans s’ha arribat amb un 29-37, vuit punts d’avantatge.

El tercer període ha sigut el més complicat pels blaugrana ja que han tingut problemes de faltes personals i el Betis ha anotat 12 dels 15 tirs lliures que ha disposat i s’ha mantingut en marges de cinc a deu punts. Hi han hagut forces minuts de desencert i errades pels dos conjunts fins el 50-57 amb que s’ha entrat en els últims deu minuts. En l’inici de l’últim quart els andalusos s’han posat a 5 punts, però dos triples seguits del Barça els han començat a distanciar. La màxima avantatge ha sigut de 19 punts i ha arribat a un minut i mig del final (59-78).