LEB Or

Tercer assalt del Bàsquet Girona i el Prat en 15 dies

Bàsquet. LEB Or. Els de Carles Marco van superar el filial de la Penya en la final de la Lliga Catalana (76-56), però van perdre en la fase prèvia (74-59)

El Bàsquet Girona s’estrena aquest vespre (20 h) a Fontajau en una repetició de la que va ser fa només nou dies la final de la Lliga Catalana amb els dos mateixos protagonistes, on els de Carles Marco van apallissar els de Josep Maria Berrocal (76-56). Però caldrà anar molt amb compte perquè fa només 15 dies, en la lligueta prèvia de la competició, el Prat va guanyar els gironins 74-59. Serà doncs el tercer enfrontament en 15 dies entre tots dos equips. L’únic dubte és si el veterà Marc Blanch podrà jugar després de dues setmanes de lesió. Quin partit veurem? Un dels jugadors que millor coneix el Prat és Gerard Sevillano, que considera que no tindrà res a veure amb el que s’ha viscut fins ara: “Sens dubte serà diferent perquè el primer era de pretemporada pura i dura i l’altre era la final de la competició, crec que això no ens beneficia perquè ens coneixem molt, però ens ha d’ajudar per acabar de perfilar el que no vam fer bé.”

El tècnic gironí, Carles Marco, també destaca que el seu equip ha de tenir duresa mental: “És important continuar creixent i a casa no volem fallar, no serà fàcil jugar per tercer cop contra ells en tan pocs dies, però hem d’igualar la seva energia i aturar els un contra un que fan.”

Sevillano descriu com veu el seu rival: “És un equip molt físic i jove, amb jugadors amb potencial cedits per la Penya, és un equip amb alts i baixos, però ja vam veure que posen molta intensitat i, com a mínim, hem d’igualar la seva energia.” Finalment, Carles Marco subratlla un factor clau: “No tindrem el factor sorpresa perquè ens coneixem molt, hem d’intentar fer valer el factor Fontajau perquè en moments de dificultats, que en tindrem segur, poder tirar-ho endavant.”

LA PRÈVIA

Hem d’igualar la seva energia i ser agressius en l’un contra un
Carles Marco
Ens coneixem molt, els dos equips, i hem de ser capaços de jugar físicament
Gerard Sevillano
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)