LEB Or

El Bàsquet Girona s’estrena a Fontajau amb una exhibició (82-63)

L’equip, liderat des de la direcció per Franch, encadena el segon triomf a la LEB Or gràcies al treball col·lectiu contra un rival sense respostes

El Bàsquet Girona ha sumat el 2-0 en l’inici de la LEB Or després d’oferir la seva primera exhibició de la temporada a Fontajau. Franch ha dirigit les operacions d’un equip que ha divertit i s’ha divertit a la pista contra un rival sobrepassat en tots els aspectes. Schaftenaar (14 punts) ha estat el màxim anotador però també han brillat Vila (12) i Vecvagars (11).

El primer quart ha estat de llibre, una exhibició en tots els sentits dels jugadors de Carles Marco, que han fet exactament allò pel qual està dissenyat aquest equip. La defensa del CB Prat ha fet aigües davant l’agressivitat i la velocitat dels gironins. Vecvagars ha trencat el seu defensor com si res, el joc entre els tres alts –Vila, Sorolla i Jawara– ha estat indetectable pels visitants i Franch ha fet també el que ha volgut, clavant a més un triple de vuit metres que ha començat a marcar diferències (19-8). Amb l’entrada de la segona unitat l’atac ha tingut més dificultats fins que Schaftenaar ha encadenat dos triples (27-12). Stürup, jugant al pal baix, s’ha afegit a la festa i una contra de Vila ha aixecat els seguidors dels seients (33-17).

L’entrada de l’última joia del planter de la Penya, l’hongarès Maronka, ha donat aire als visitants. En els minuts abans del descans els de Marco s’han encallat i no han trobat cistelles fàcils però des de la defensa i el tir lliure han pogut mantenir a ratlla el Prat.

En la represa l’equip ha tornat a treure el martell i amb tres triples seguits de Sevillano, Vecvagars i Vila, seguits d’una esmaixada del bescanoní, ha deixat KO el Prat, víctima també dels seus propis errors (57-33). La zona de Josep Maria Berrocal per evitar la pallissa tampoc ha funcionat. En el darrer quart, de fet, l’equip ha gaudit a la pista amb Franch completant el seu recital contra el seu exequip. La diferència s’ha enfilat fins els 30 (77-47) abans del relaxament final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)