Eurolliga

El Barça supera l’Olympiacòs després d'una pròrroga (79-78)

Mirotic (22 punts) ha assumit els galons quan més el necessitava el seu equip

El Barça, encara sense Sanli, continua invicte a Europa després d’una pròrroga per doblegar un Olympiacòs molt expert. Sloukas ha errat el tir que hauria enfonsat els de Jasikevicius al darrer segon (79-78).

Ràpidament els grecs han mostrat la seva agressivitat i versatilitat en defensa per anul·lar els referents blaugrana. L’entrada a pista de Sloukas, amb un triple i una cistella ha situat la màxima del primer temps (12-20). El temps mort de Jasikevicius no ha servit per canviar la dinàmica i Jean-Charles i Vezenkov han continuat fent mal (25-32). El principal problema ha estat el desencert en el tir exterior (0/12 triples) i que Mirotic ha arribat al descans sense cap cistella en joc (0/5). Jokubaitis no ha estat el revulsiu necessari (27-32). La nota positiva és que el Barça només estava a cinc punts.

La sortida del vestidor però ha estat explosiva amb Mirotic assumint el lideratge amb set punts seguits en tres minuts i fent un parcial de 14-2 obligant a demanar un temps mort a Bartzokas (41-34). En només tres minuts el Barça ha anotat dos triples (Mirotic i Kuric) després d’un primer temps negat des de la llarga distància. El tercer quart ha estat sublim tot i la reacció puntual de l’Olympiacòs després d’un 2+1 de Fall (49-47) un triple de Laprovittola al límit del tercer període ha encarrilat de nou el matx (55-47). Però els de Bartzokas han retallat la diferència i un triple de Larentzakis ha empatat a 2:21 pel final (61-61). S’ha arribat a un final d’infart on Sloukas, amb 67-67, ha errat el tir i amb 11 segons també Higgins ha errat el tir guanyador. El matx ha anat a la pròrroga. En el temps s’ha mantingut la igualtat fins al tram final on Oriola ha anotat dos tirs lliures a 7,6 segons pel final (79-78) i Sloukas ha errat el tir guanyador al darrer segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)