Lliga femenina

Comença una altra lliga

Bàsquet. L’Spar Girona rep el Leganés (18.05 h) amb l’equip més sencer físicament i sobretot mentalment després de la victòria a Schio

16 equips

amb propera

L’Spar Girona rep aquesta tarda a Fontajau un dels nouvinguts a la Lliga Femenina, el Leganés (18.05 h) amb una perspectiva molt diferent que la de tot just una setmana, després de la crua derrota a la pista del Promete (68-46). La victòria a la pista de l’Schio més la recuperació de Laia Palau i la integració de Burke en l’estructura de l’equip fa que l’equip hagi vist finalment la llum al final del túnel després d’unes setmanes extremadament complicades arran d’una acumulació de lesions i baixes difícils de gestionar per al cos tècnic.

El Leganés (1-3) és un equip sobre el paper inferior a les gironines però amb arguments per fer patir qualsevol rival si les seves tiradores tenen un bon dia, sobretot les americanes Tate i Ruffin Pratt. L’equip també compta amb l’experiència de Jeppersen, exjugadora del Cadí i clau en l’ascens del curs passat, i s’ha reforçat a la pintura amb la internacional nigeriana Okonkwo, anotadora fiable també des de les posicions exteriors.

Amb tot, l’Uni hauria de fer-se valer abans d’una setmana un altre com complicada, la visita del Fenerbahçe a Fontajau (dimecres) i el derbi de dissabte contra el Cadí, que s’ha canviat d’hora (20.45 h). Reisingerová admet que l’equip ha canviat la mentalitat després del partit d’Itàlia. “Saber que podem guanyar un partit contra un rival com aquest et dona més força per treballar. Ara tenim més per treballar amb Burke, però contra el Leganés haurem de vigilar; tenen molt bones tiradores de tres punts.”

LA PRÈVIA

Amb més jugadores integrades a l’equip podem començar de zero; abans era difícil
Julia Reisingerová
Jugadora de l’spar girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)