WNBA

Les Chicago Sky aixequen el seu primer títol

Han tombat les favorites, les Phoenix Mercury, després de remuntar en el darrer partit a casa (80-74) i tancar la sèrie final amb un 3-1

Les Chicago Sky han aixecat aquesta matinada a casa el seu primer títol de la WNBA en imposar-se en el quart partit de la final a les Phoenix Mercury (80-74). Les campiones, que havien perdut les finals del 2014 precisament contra les Mercury, han tancat la sèrie amb un 3-1. Les jugadores d’Illinois han estat liderades per la base Allie Quigley (26 punts i 5 triples) i l’alera Candance Parker (16 punts, 13 rebots i 5 assistències). Parker, que va néixer prop de Chicago, és tota una figura als EUA. Va guanyar dos títols de l’NCAA amb Tennessee , va ser triada número 1 del Draft i va ser escollida rookie de l’any el 2008.

L’altre nom propi de la final ha estat el de Kahleah Cooper, triada com la jugadora més valuosa. Quan faltaven 5:25 l’equip de Chicago perdia 65-70. Ha estat el moment en què ha sorgit la seva figura per anotar els punts decisius per completar la remuntada. La jugadora internacional espanyola Astou Ndour-Fall ha tingut poc protagonisme però ha pogut posar-se el seu primer anell. Per part de les Mercury el partidàs de Brittney Griner (28 punts i 7 rebots).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)