NBA

Lakers, col·lecció de cromos

Favorits. Els Bucks, que celebren la cerimònia d’entrega dels anells de campió, competiran amb uns Nets pendents d’Irving, que no es vacuna, i d’uns Lakers farcits d’estrelles de la lliga

Aquesta pròxima matinada s’aixeca el teló d’una altra edició de l’NBA ja amb normalitat a les graderies i amb la màquina de fer diners ja en marxa. Ho farà amb l’entrega dels anells de campions als Bucks de Mike Budenholzer i amb Antetokounmpo al capdavant secundat per Khris Middleton i Jrue Holiday (1.30 h Movistar) en el duel que disputaran contra els Nets. Els de Brooklyn, amb Irving apartat perquè no es vol vacunar, tenen focalitzat el seu objectiu de l’anell amb Kevin Durant i James Harden, però sobretot ha estat capaç de reforçar-se millor. Després, a les 4 de la matinada hi haurà el segon i últim partit de la primera jornada entre els Lakers i els Warriors a l’Staples Center de Los Angeles. Els californians no han fet una bona pretemporada i han encadenat fins a sis derrotes seguides, però veurem l’evolució sobretot de com es repartirà el joc ofensiu amb tantes estrelles All-Star i focalitzant l’entesa entre LeBron i Westrebook.

Frank Vogel té feina en un equip amb moltes estrelles perquè també hi ha Rajon Rondo, Dwight Howard, DeAndre Jordan, Trevor Ariza, Carmelo Anthony i el Big Three. També s’haurà de gestionar l’home més ben pagat de l’NBA, que és LeBron amb 111,2 milions d’Euros de guanys, 41,2 de contracte. Els Lakers van ser eliminats pels Suns en la primera fase del play-off el curs passat amb moltes lesions.

En el debut dels grocs tindran uns Warriors que estan recuperant cada vegada més la millor versió de Stephen Curry, com ha quedat clar en la pretemporada, en què ha estat capaç d’anotar 41 punts amb set triples. Encara haurem d’esperar per veure el retorn de Klay Thompson, que en un mes i mig podria tornar a entrenar-se després de la greu lesió que es va fer.

Polèmic Ben Simmons

Els Sixers continuen pendents de Ben Simmons, que va anunciar que volia canviar d’equip, però el seu cas s’està convertint en el serial de l’estiu. A priori si no hi ha un canvi haurà de tornar a Philadelphia perquè no ha aconseguit un traspàs. El problema serà veure com es gestionarà aquesta situació. Una de les notes negatives són els problemes físics de Zion Williamson, que no té data de tornada després de lesionar-se. També l’atenció es focalitzarà sobre Gregg Popovich. La llegenda de la banqueta dels Spurs sembla que viurà finalment el seu últim any en actiu.

Finalment també caldrà estar pendents de com evoluciona Luka Doncic, ja consolidat com a estrella de l’NBA, que vol portar una mica més lluny que el curs passat els seus Mavs. En els finalistes Suns cal veure quin rendiment té Chris Paul, tot i haver signat un contracte de 120 milions de dòlars per 4 anys, però s’espera que baixarà el seu rendiment. Una de les franquícies que s’ha reforçat millor han estat els Bulls.

7

All-Star

tenen els Lakers

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)