Eurocopa

El Joventut debuta amb una exhibició a Trento (56-86)

La nota negativa ha estat la lesió a l’espatlla de Brandon Paul que no ha acabat el partit

El Joventut ha debutat amb pallissa a la competició europea (56-86) en un partit on ha dominat des del salt inicial. La Penya rebrà l’Hamburg la setmana vinent a Badalona que ha perdut avui contra el Partizan de Zeljko Obradovic de pallissa.

El matx ha començat amb un alt ritme de joc i d’intensitat que ha obligat a Carles Duran a fer un canvi de quatre jugadors de cop però ja dominant (9-14). Ante Tomic estava sent imparable (9 punts i 6 rebots). L’estrella italiana Reynolds va marxar a la banqueta amb un 0/4 en tirs i un -4 de valoració. La defensa verd-i-negra ha estat d’un gran nivell que ha provocat molt desencert italià. Una cistella de Parra, l’altre destacat juntament amb Pau Ribas, ha donat la màxima del matx (28-40).

Al tercer quart la sortida verd-i-negra ha estat impressionant amb una gran actuació de Ribas (9 punts amb tres i tres assistències) per donar la màxima del matx (28-47) després d’una esmaixada de Joel Parra en contracop. La renda ha continuat creixent de forma imparable per sobre dels 33 punts (49-82).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)