Lliga femenina

L’Spar Girona imposa el seu major ofici per superar el Cadí (55-65)

Primera derrota del curs pel Cadí La Seu, que veu com l’Spar Girona el fa petit en la segona meitat (34-36) després d’un primer quart de clar color local –màxima de 14 (24-10 Raventós) i un segon per a les visitants. l’ha deixat

Laura Peña a la primera possessió del partit ha marcat territori des de 6,75 m (3-0) i Etxarri no ha trigat gens en aparèixer per consolidar el marge local en els 7 punts (13-6, segona opció al contraatac). L’Uni no trobava el camí de cistella malgrat les rotacions i , Raventós en transició feia el segon triple del partit –22-10 a 1:23 per acabar el quart –(24-12 Palau a la última en u per u) i la base ampliava la màxima després de temps mort de Julbe sola a pilota recuperada (24-10).

Dues accions de Gardner amb una de Burke entremig a l’inici del segon quart han fet demanar temps a Bernat Canut a 6:50 (26-18). Però amb la defensa groga arreu i l’atac blau col·lapsat Drammeh feia el primer triple gironí (26-21). La sueca en transició i tornava ara de l’altre costat (28-24) i entre Gardner i Reisingerová a camp obert el 4-18 obligava Canut a recórrer al seu segon minut (28-28). Burke de tres ha donat el primer avantatge a l’Uni (32-33) mentre Pivec salvava els mobles al Sedis (34-33, desè punt) perquè la zona de Julbe havia donat el domini a l’Uni (34-36 al descans).

El Cadí ha tornat a començar millor malgrat el desencert generalitzat, que no afectava Pivec, autora de tres triples (37-36, 42-39 i 49-46) en un tercer quart molt enfangat (11 faltes entre els dos al descans, 20 llavors).

La quarta de Reisingerová a 8:49 i les pèrdues (11-14) condicionaven l’inici de l’últim quart, amb Laia Flores pispant-li la pilota a Peña per fer sola el 49-51 a a 6:17 (temps mort local). Tunstull a 5:18 i al límit de la possessió feia l’empat a 51, amb Flores fent-se amb el control del partit (51-53) jugant al costat de Palau (51-55, cistella passada per la línia de fons amb la dreta. Labuckiene de 4,6 m no ha fallat (51-57) per establir la màxima de l’Spar Girona a 3:40. Drammeh a 2:54 completava el 2-13 al darrer quart (-7 a 21 en valoració).

4 punts seguits d’Etxarri han encès el Palau però Burke assistida per Palau hi posava aigua (55-61) i la capitana mig caminant decidia el duel a l’últim minut (55-63).