ACB

La Penya fa un parcial de 0-15 en sis minuts i venç a Tenerife (72-79)

Els verd-i-negres han deixat sis minuts sense anotar el rival i han passat de 67-64 al 67-79

La Penya ha assaltat el Santiago Martin de Tenerife i ha trencat la imbatibilitat de l’equip canari al seu pavelló (72-79). Els de Carles Duran han fet un parcial de 0-15 als últims minuts que han sentenciat.

El primer quart ha estat un monòleg verd-i-negre amb encert inicial en el triple (4/6) i agafant un màxim avantatge de 10 unts (11-21). Però les concessions defensives i les pèrdues de la Penya han permès tornar a entrar al Tenerife al partit amb Brodziansky fent de cinc per la lesió de Birgander (21-26). Al segon quart però el Joventut ha baixat la seva anotació coincidint amb Vives a la banqueta amb dues faltes personals. Els de Txus Vidorreta han reaccionat per posar-se a davant abans del descans (40-39). Huertas, discret fins aquest moment, ha despertat amb 7 punts i 3 assistències, com Fran Guerra, 18 de valoració.

Al tercer quart els canaris han disposat d'avantatges curts però constants. S’ha entrat en els últims cinc minuts amb màxima igualtat. Willis ha estat clau en aquesta fase atrapant 4 rebots ofensius i sobretot Guillem Vives ha assumit els galons per anotar tres tirs lliures fruit d’una falta en el llançament en el triple i d’una penetració (67-73). La Penya ha continuat el seu festival per deixar sis minuts sense anotar el Tenerife i fer un parcial de 0-15 i sentenciar el matx (del 67-64 al 67-79).