Eurocopa

La Penya supera un incòmode Hamburg (73-56)

Guillem Vives ha tornat a liderar els verd-i-negres en una segona part de domini total dels badalonins

La Penya continua invicte a la competició europea després de desfer-se d’un incòmode Hamburg (73-56. El Joventut encadena la seva tercera victòria consecutiva abans de rebre el Burgos dissabte al Palau i de visitar dimarts vinent la pista del Partizan de Zeljko Obradovic.

Els verd-i-negres han topat en els primers minuts amb molt desencert en el tir i pèrdues de pilotes. L’Hamburg ho ha aprofitat per dominar en el marcador i en el joc gràcies a un encert increïble en el triple amb una sèrie de 5/6 llançaments (12-18). L’entrada a pista de Willis ha donat major intensitat i Carles Duran ha apostat per jugar amb dos bases -Vives i Feliz- i això ha canviat totalment la dinàmica del matx. Un gran Birgander ha posat la Penya per davant abans del descans (34-30) on Jalen Brown ha estat el principal perill rival (8).

Al tercer quart la Penya ha pujat un graó més la intensitat i ha pogut córrer. Un alley-hoop de Vives per Brodziansky ha situat la màxima del matx (48-38). Al darrer quart els alemanys han començat a notar el desgast físic sobretot el seu referent Jaylen Brown que ho ha jugat quasi tot. Una cistella de Vives ha obligat a Pedro Calles a aturar el matx (59-47) a 7:18 minuts pel final. Els alemanys han fet una última estirada (61-56) però no suficient per remuntar el matx perquè la Penya ha fet una estirada definitiva amb dos triples Maronka i Feliz.