Eurolliga

El Barça, desaparegut a Tel Aviv, perd la imbatibilitat (85-68)

El primer temps dels blaugrana ha estat el pitjor de la temporada i és on ha perdut el matx (56-36)

El Barça, sense Pierre Oriola amb un cop a les costelles, no ha aparegut a Tel Aviv on el Maccabi li ha endossat un correctiu inesperat. Els israelians han fet un primer temps impecable amb un Barça que ha perdut la imbatibilitat a Europa després de set jornades (85-68).

El matx ha començat amb un Maccabi Tel Aviv que ha sortit com un tro per provocar sis pèrdues del Barça i provocar un col·lapsa als de Jasikevicius. A més, els israelians han tingut un percentatge d’encert increïbles (10/13 tirs de dos i 3/5 triples) i els blaugrana han patit el pitjor quart de la temporada encaixant 31 punts (31-18). El Barça però ha continuat desaparegut fent el pitjor joc del curs i els israelians, llançats i amb confiança, ho han aprofitat per agafar un màxim avantatge de 21 punts després d’un 2+1 de Taylor. El Barça no ha aixecat el cap i abans del descans el Maccabi ha ampliat la renda a 22 punts (54-32). Sort n’ha tingut que han anul·lat un triple al darrer segon dels israelians per ser fora de temps (56-36).

Al tercer quart el Barça ha sortit llançat amb un parcial de 0-8 de sortida en 1:39 segons amb dos triples de Mirotic (56-44). Jasikevicius ha situat dos quatres a pista amb Smits i Hayes en el joc interior. A més, el Barça s’ha situat en defensa zonal per tapar la seva cistella. Però tot i arribar a posar-se a 11 punts (65-54), mai ha donat la sensació de posar en perill el triomf al Maccabi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)