ACB

El Baxi Manresa suma el quart triomf contra el Bilbao (87-79)

El base Dani Pérez destaca amb 18 punts i quatre triples

El Baxi Manresa ha sumat la seva quarta victòria contra el Surne Bilbao per 87-79 en la vuitena jornada de l’ACB. Els manresans han dominat gairebé tot el partit i han arribat a tenir 15 punts de diferència. El conjunt basc mai s’ha rendit, sempre ha lluitat i a set minuts del final s’ha situat a només dos punts.

Els manresans s’han situat amb un 7-2 en el minut 3 de joc, però el Bilbao ha anotat sis punts seguits i s’ha posat per davant (7-8). Els dos equips han començat a imposat un ritme alt de joc, a intercanviar cistelles i el marcador s’ha mantingut anivellat amb curtes avantatges d’un i altre fins el 20-21 al final del primer quart. Dos triples seguits del Manresa els ha tornat a situar amb cinc punts de marge (26-21) a l’inici del segon període i després de dos contraatacs en el minut 17 ha arribat a la seva màxima avantatge de la primera meitat de sis punts (37-31). Moneke i Francisco han estat els més destacats amb 9 punts cada un i s’ha arribat al descans amb un 45-40.

Tres triples seguits de Pérez, 9-0 de parcial, han situat els manresans amb 14 punts d’avantatge (56-42) en l’inici de la segona meitat, i s’ha arribat a la màxima diferència de 15 (61-46) en el minut 27. El Bilbao no s’ha rendit, ha continuat lluitant, ha fet un parcial de 0-8 i ha tornat a entrat en el partit. El Manresa ha tingut uns minuts en que s’ha mostrat imprecís i en l’inici del darrer quart els visitants s’han situat a només 2 punts (69-67) set minuts del final. Tres triples seguits dels del bages els han tornat a distanciar i s’han emportat la victòria per 87-79. El base Dani Pérez ha destacat amb 18 punts i quatre triples.