Lliga femenina

L’adeu de Laia Palau de la selecció espanyola

Comiat. La base de l’Spar Girona posa fi a 19 anys, amb 314 partits i 12 medalles

Laia Palau (Barcelona, 1979) va fer oficial la seva retirada de la selecció espanyola, ahir a Alcobendas, acompanyada del president de la FEB, Jorge Garbajosa. La capitana de l’Spar Girona ha guanyat dotze medalles internacionals i el seu lideratge coincideix amb l’època daurada del bàsquet femení a l’Estat. Tres ors en l’Europeu, una plata als Jocs, el Mundial i l’Europeu i dos bronzes mundials i quatre de continentals és el palmarès acumulat en 19 anys i 314 partits –líder de presències incloent-hi els homes.

“Em retiro de la selecció. Tota aquesta setmana he tingut un conflicte intern de què havia de dir. Em surt molt bé quan parlo de tots, de l’equip i de la gent, però quan ho he de fer de mi mateixa i davant de tothom em costa una mica més. He de dir gràcies, i no seguint una convenció o per educació, sinó gràcies a tots i a la vida, que tant m’ha donat perquè no em podia imaginar que això pogués ser millor”, va dir Laia Palau, llegenda del bàsquet europeu, que amb 42 anys continua jugant de titular en l’Eurolliga i en la lliga. Pel que fa a la selecció, ha sumat 1.839 punts (6 de mitjana), 684 rebots (2,2) i 838 assistències (2,7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)