LEB Or

El Bàsquet Girona encaixa la cinquena derrota seguida (83-72)

Els gironins no han tingut cap opció a la pista del colíder Granada que l’ha dominat de 21 punts (74-53)

El Bàsquet Girona no aixeca el cap i ha encadenat la cinquena derrota consecutiva en una de les pistes més complicades de la LEB Or com és Granada (83-72). Els gironins han maquillat el resultat als últims minuts quan perdien de 21 punts.

Els gironins han començat el matx topant amb un Granada molt encertat (10-3). Però la reacció ha estat immediata i amb un nom propi: Vecvagars. El letó s’ha carregat l’equip a les seves espatlles i ha fet un recital amb 4/5 triples i 14 punts Vecvagars (16-19) a 3:45 pel final del primer quart. Però el Granada ha pujat línies defensives i aprofitant el descans de Vecvagars ha agafat un màxim avantatge (35-23) que s’ha mantingut fins el 40-28). Un parcial final d’1-7 ha deixat el partit obert al descans (41-35).

Només arrencar el tercer quart una cistella de Franch ha posat pressió (41-37). Però ha estat un miratge perquè els andalusos han pujat dues marxes més i han trencat el matx. Primer amb un parcial de 10-0 (51-37). Els gironins han quedat KO i al Granada ha convertit el partit en una festa amb Edu Gatell com a estrella sorpresa amb 15 punts del català Edu Gatell que ha eixamplat la diferència per sobre els 20 punts (74-53). Els últims sis minuts han estat de pur tràmit pel Granada .