ACB

El Baxi Manresa trenca la ratxa de bons resultats a Múrcia

Els del Bages han perdut per 71-67 a la pista de l’UCAM Múrcia

El Baxi Manresa ha trencat la bona ratxa de resultats i ha perdut per 71-67 a la pista de l’UCAM Múrcia, un rival amb el que estava empatat a victòries i derrotes (6-4). Els manresans havien guanyat els tres darrers partits de lliga, però no han pogut contra un conjunt murcià que està molt fort a casa.

Els dos equips han estat desencertats en els primers minuts i la primera cistella no ha arribat fins que s’havien jugat més de tres. Els murcians han sigut els primers en agafar un bon ritme de joc i un parcial de 8-0 ha portat el 14-8 al final dels primers deu minuts. En el segon quart els locals han continuat amb una bona defensa i anotant i s’han escapat de 16 punts (32-16). En els últims dos minuts i mig del segon període els manresans han despertat una mica, han fet un parcial de 0-10 i s’ha arribat al descans amb el 32-26.

El Manresa ha tingut un bon inici de segon temps i s’ha tornat a posar per davant després de molt de temps (39-40). La lluita ha sigut intensa en els minuts següents (44-46), però els locals han tornat a distanciar en el marcador (64-56) malgrat la lluita dels manresans per mantenir a pocs punts i continuar aspirant a la victòria. Els murcians s’han mantingut amb curtes avantatges per davant i s’han imposat per 71-67.

Bako amb 18 punts i Moneke amb 17 punts i 16 rebots han estat els més destacats dels manresans.