Lliga femenina

El Cadí no té el dia a Leganés i encaixa la tercera derrota (60-53)

L’equip no ha trobat el camí de la cistella en la primera part (32-22) contra un rival intens que ha imposat el seu ritme

El Cadí la Seu ha tornat a la lliga amb una derrota a la pista del Leganés (60-53) en un partit en què la manca d’encert de les seves jugadores clau l’ha obligat a anar a remolc des del salt inicial. Les catalanes s’han trobat al davant un equip intens en totes les accions que ha viscut sobretot de les accions de dues de les seves jugadores foranes, la pivot nigeriana Okonkwo (17 punts i 6 rebots) i l’alera nord-americana Ty Leah Tate (11 punts i 9 rebots). Les de Bernat Canut només han anotat 22 punts en la primera part i malgrat les bones accions de Laia Raventós i Ariadna Pujol, que han agafat el relleu de Laura Peña i la internacional Irati Etxarri, no han aconseguit capgirar la situació abans d’un dels partits de l’any a la Seu, la visita del poderós València, campió de les supercopes espanyola i europea.