Eurolliga

La marató: 10 partits en 27 dies

Jasikevicius haurà de continuar recorrent al planter en les properes setmanes si finalment el Barça no decideix fitxar un jugador exterior aprofitant els agents lliures que no tenen equip a l’NBA o trobar algun altre jugador interessant a Europa.

Calathes serà baixa sis setmanes i no hi ha data de retorn per a Higgins i Abrines. Són els tres jugadors exteriors que van ser titulars pràcticament tota la temporada passada. La baixa de Calathes, sobretot, ha arribat en el pitjor moment, ja que l’equip està ficat en la lluita pel lideratge a l’Eurolliga. Els blaugrana juguen el proper dia 3 a la pista de l’Efes –l’equip que el va deixar sense títol en la final a quatre de Colònia– i la setmana següent (dia 10) reben el Madrid, encara sense Calathes i amb el dubte de Higgins. Abrines en té encara per algun mes més.

Pel mig els blaugrana també lluiten pel lideratge en la fase regular de la lliga ACB. Rebran el Baskonia (dia 5) i viatjaran a Tenerife (12). Després arribarà una altra setmana de dos partits a l’Eurolliga amb visites en dos feus complicats: Estrellla Roja (14) i Panathinaikòs (15). Sense temps per descansar els de Saras se les heuran al Palau en el derbi contra el Baxi (19) i abans d’acabar l’any encara hi haurà tres partits més: Unics (22), MoraBanc (28) i Baskonia (30). En total, 10 partits en 27 dies.

El cos tècnic de l’equip toca fusta perquè no hi hagi més baixes, sobretot a dins. Davies és a l’Àfrica jugant amb Uganda però Oriola pot suplir-lo amb garanties.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)