LEB Or

Jaime Fernández

Pivot del Levitec Huesca

“Em vaig enganxar a l’NBA pels Gasol”

Jaime Fernández (2000, Saragossa) ja compta els dies que falten perquè el seu equip es planti a Fontajau com a convidat (de pedra o no ja es veurà) en el debut de Marc Gasol a la LEB Or. “És un partit especial, no et puc enganyar. Tota la vida que he jugat a bàsquet però a l’NBA m’hi vaig enganxar sobretot quan Pau Gasol va fitxar pels Lakers i quan en Marc va arribar a Grizzlies. Van ser molts partits de matinada”, assenyala el jugador, que confia a fer el salt inicial contra Marc el proper dia 3. “Espero que no se m’avanci cap company i el pugui fer jo”, diu el jugador rient. Encara no ha parlat amb l’entrenador però ja intueix que li tocarà defensar i atacar Gasol. “En principi soc més un 4 a qui li agrada jugar per fora, però per circumstàncies de la temporada m’està tocant jugar de 5 i també m’agrada, i veure’m les cares amb Gasol serà tot un honor i si en Pau és a la grada encara millor perquè va ser la primera samarreta que vaig tenir de l’NBA, la seva dels Lakers”, recorda Fernández, jugador de 2,07 m cedit pel Saragossa, que coneix molt bé el bàsquet català. “Vaig estar dues temporades al Barça B; allà vaig coincidir amb en Jaume (Sorolla) i també amb l’Aleix Font, que va estar al Girona i ara juga a Saragossa.”

Fernández admet que l’Osca –cuer amb 1-9–ho està passant malament, però considera que sovint molta gent menysvalora el nivell de la lliga. “Tenim un equip jove i hem tingut alguna baixa i s’està notant, però les finestres ens han anat bé per entrenar-nos fort. També trobo que molta gent no és conscient del potencial de la majoria de jugadors d’aquest campionat; tots els equips tenen grans jugadors.” I el Girona tindrà, a partir d’ara, el millor de tots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)