Eurolliga

El Gdynia no és un cuer qualsevol

Eurolliga. L’Spar Girona, en el millor moment de la temporada, rep l’equip polonès (19.15 h, Esport 3) conscient que un relaxament o un mal dia li poden costar molt car contra un rival amb jugadores de talent en totes les posicions

Com diu Laura Antoja, l’ajudant d’Alfred Julbe, ha costat però finalment l’equip ha trobat la seva pròpia identitat i ha forjat un estil reconegut pels seus seguidors i temut pels rivals. Un cop situats en aquest context, el perill és ben reconegut. Arriba a Fontajau el cuer del grup en l’Eurolliga, l’Arka Gdynia polonès (19.15, Esport 3), i s’ha de combatre contra la possibilitat que l’equip o l’entorn es puguin relaxar després de les exhibicions a Landes i Salamanca. “Qui es pensi que guanyarem un equip de l’Eurolliga sense esforç s’equivoca”, adverteix Antoja, que també admet que l’equip té una magnífica oportunitat de fer sòlides les bases que s’han construït després d’acoblar les jugadores que han anat arribant, i fer-ho, a més, situant-se amb un balanç positiu a Europa (4-3).

Dit això, avisa del perill que tenen algunes de les jugadores més reconegudes de l’equip polonès, sobretot les del cinc titular: “Bernies (3,7 assistències per partit) és una base molt elèctrica i una gran passadora; en el joc exterior, Kastanek és una gran tiradora i Kunek (18,8 punts, 5,8 rebots i 7 assistències) fa de tot; sobretot tirant i aprofitant els bloquejos per passar la pilota; a dins hi ha Borkowska, que fa més de 2 metres i es mou molt bé, tot i que és molt jove, i disposen, a més de l’experiència de l’americana Gustafson (8,2 rebots) i també del talent de Begic (8 punts i 3,8 rebots), que ho sol fer tot bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)