Eurolliga

Es confirma la lesió de Frida Eldebrink

Els serveis mèdics de l’Spar Girona confirmen que Frida Eldebrink pateix una lesió al soli de la cama dreta, que la pot tenir de baixa unes quatre setmanes, si bé tractant-se d’una lesió muscular aquest cop sí que pren força que l’evolució de la lesió marcarà la seva disponibilitat. Fa tot just un any l’escorta sueca (1,75 m, 1988) va patir la mateixa lesió en la cama esquerra i va estar sense jugar menys de tres setmanes.

Aterra Onyenwere

Michaela Onyenwere aterra aquest migdia procedent dels EUA i demà ja es podria incorporar a la dinàmica de l’equip que entrena Alfred Julbe. El proper partit de l’Uni és diumenge a casa contra el Gernika, eliminat de l’Eurocopa en la fase de grups després de perdre a Maloste contra el Flammes Carolo de Magaly Mendy per 56-58. L’alera francesa amb passat a l’Uni en dues etapes va fer 7 punts (9 de valoració) sortint en l’equip inicial mentre l’excapitana de l’equip gironí, Rosó Buch, en va fer 11 (9) sense ser titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)