LEB Or

Marc Gasol: “Visc el primer partit més amb il·lusió que no pas amb nervis”

El president i jugador debuta demà amb el seu equip a Fontajau contra el cuer de la LEB Or, l’Osca, en un partit que ha generat gran expectació a Girona

Marc Gasol ha parlat després de l’entrenament d’aquest migdia del seu debut demà (19.00 h) a Fontajau contra l’Osca en un partit de la LEB Or en què s’espera una gran entrada. “Quan et fas gran les papallones del dia abans ja les interpretes diferents, no són de nervis sinó d’il·lusió”, ha dit el jugador, que també és el president del club. “Segur que serà un partit molt emocional perquè tenim entès que vindrà molta gent.”

El moment de l’equip

Gasol ha parlat de la mala situació de l’equip a la taula (15è, 2-7) i de com revertir-la. “En l’estat anímic d’un equip influeix molt els resultats. Sempre s’ha de mirar de tenir la millor mentalitat possible perquè quan estàs content les coses surten millor. Això no falla.”

El rol dins l’equip

El pivot ha valorat el seu paper en el joc col·lectiu. “Serà important evidentment; però sobretot el que vull és ajudar als companys depenent d’allò que presenti l’equip rival. Ho llegirem i actuarem en conseqüència. Entre tots ens hem de passar millor la pilota i defensar més bé. La idea és que jo pugui ajudar tant en atac i en defensar. Ser un focus pels companys, que em puguin passar la pilota i que sàpiguen que a partir d’aquí poden passar moltes coses.”

L’afició

Fontajau viurà la millor entrada de la temporada amb miles d’aficionats que tindran un nou reclam. “Al final es tracta de transmetre a la pista en coses positives l’energia que ens aportarà la gent. Que ens ajudi a fer un esforç més i que els jugadors ho vivim de forma positiva.

L’entrenador

Sobre l’elecció de Jordi Sargatal com a substitut definitiu de Carles Marco el president assenyala que han pesat diferents factors: “Hem tingut en compte moltes coses, sobretot la feina que va fer la setmana que va agafar l’equip i la capacitat de lideratge que va demostrar. Sabíem dels seu coneixement perquè porta molts anys amb nosaltres però té la capacitat també de transmetre’l als jugadors. Té una idea clara del joc. Va ser una proposta del director esportiu (Jordi Plà) i crec que ha encertat.

El rival

El jugador considera que l’Osca, el cuer del a lliga, pot ser un rival complicat. “Té alguna baixa important però és un equip que té bons jugadors per a la categoria i fa un joc més obert del que estem acostumats. Haurem d’ajudar-nos i córrer.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)