ACB

El Baxi Manresa guanya en la pròrroga amb una cistella de Dani Pérez en l’últim segon

Ha superat per 95-93 al Lenovo Tenerife en una partit molt intents i amb alternatives

Una cistella de Dani Pérez en l’últim segon de la pròrroga ha donat una important victòria al Baxi Manresa. Els del Bages han superat per 95-93 el Lenovo Tenerife en un partit molt intens i amb alternatives. Els dos equips podien haver guanyat en l’últim segon del temps reglamentari, però s’ha arribat als cinc minuts suplementaris. Abans del partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Lluís Alcañiz, un dels grans capitans del Manresa, que hi va jugar des del 1979 al 1985.

Els manresans han iniciat el partit amb encert (9-3) i amb Moneke encertat. Els illencs han respost bé, s’han assentat en defensa, han fet que l’atac local s’encallés, i s’ha arribat al final del primer quart amb 17-19. El Tenerife ha continuat encertat (23-27), però un temps mort ha precedit a un parcial de 8-0 pels del Bages (31-27). El Manresa ha arribat al descans amb sis punts d’avantatge, 35-29.

El conjunt local ha continuat incrementant la seva avantatge en el tercer quart, el millor que ha jugat, ha arribat a tenir 12 punts d’avantatge (59-47), i ha entrar en els darrers deu minuts vuit punts per sobre (64-56). El darrer quart ha estat favorable al Tenerife que s’ha posat per davant en el marcador (68-70) i els dos equips han pogut guanyar. Thomasson ha fet el 81-79 a un segon del final, però Pérez ha fet falta personal al triple final dels illencs, Salin només ha anotat dos tirs lliures i s’ha arribat a la pròrroga.

El temps suplementari ha sigut molt anivellat amb el Manresa per davant i una cistella de Dani Pérez en el darrer segon ha donat la victòria als manresans per 95-93.