ACB

Exum, un comodí per a Jasikevicius

Bàsquet. ACB. L’australià va superar ahir les proves mèdiques, avui ja s’entrenarà amb el Barça i divendres podria debutar contra el Madrid; pot jugar en les tres posicions exteriors

Dante Exum (Melbourne, 13/7/1995) ja és nou jugador del Barça. L’australià ha superat les proves mèdiques que li han fet a Barcelona i d’aquesta manera ha rebut l’OK per poder certificar el seu fitxatge pels pròxims tres mesos. Exum ja s’entrenarà avui amb la resta dels seus companys per entrar en dinàmica i podria debutar diumenge (21 h) contra el Madrid en la lluita pel lideratge de l’Eurolliga al Palau Blaugrana.

Exum, tot i tenir només 26 anys, ja ha disputat 245 partits a l’NBA des que va aterrar a la lliga nord-americana el 2014. El problema de les lesions, però –es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll esquerre el 2015, el 2017 va tenir una luxació a l’espatlla esquerra i el 2019 va tenir un trencament parcial del tendó del genoll dret–, han frenat la seva evolució. Amb Exum el tècnic Jasikevicius podrà donar més descans als seus homes de perímetre com ara Laprovittola, Jokubatis i Kuric, que amb les baixes de Calathes, Abrines i Higgins havien augmentat els minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)