Eurolliga

Un gran Barça remunta a Atenes tot i les cinc baixes (82-85)

No han jugat ni Calathes, ni Higgins, ni Abrines, ni Hayes ni Sergi Martínez

El Barça, tot i tenir cinc baixes claus -Calathes, Higgins, Abrines, Hayes i Sergi Martínez- ha estat capaç de remuntar 13 punts (82-85) i assaltar l’OAKA en un partit que ha tingut un final d’infart gràcies als regals blaugrana. Els de Jasikevicius es mantenen líders amb un Laprovittola clau (18 punts) i amb un Mirotic que ha fet un segon temps excel·lent que ha anotat dos tirs lliures a 11,2

Els blaugrana han arrencat amb un 2-10 amb Laprovittola anotant dos triples. El Panathinaikòs ha reaccionat (10-14) però el primer tir de Mirotic, en forma de triple, ha donat la màxima diferència del partit (21-12). Laprovittola, 11 punts fins en aquest moment. Però quan han començat les rotacions i els grecs s’han situat en zona el Barça s’ha encallat. Papagiannis, amb 7 punts seguits aprofitant la mala defensa de Davies, ha liderat la remuntada local per igualar el matx (26-26). A l’inici de segon quart el PAO s’ha posat per davant (34-29). La renda ha anat creixent pels grecs amb poca energia del Barça i perdent moltes pilotes (48-35).

Al tercer quart el Barça ha augmentat el seu nivell d’intensitat i defensivament ha ofegat el PAO. En atac Laprovittola s’ha carregat l’equip a les seves espatlles i juntament amb Sanli i Mirotic i un espectacular Smits (8 punts i 8 rebots) ha remuntat el matx (58-62). A partir de llavors els de Jasikevicius han tingut sempre el partit controlat amb un coixí còmoda (64-72). Però quan tot semblava decidit tres regals del Barça ha permès que el PAO tingués el tir per forçar la pròrroga però el serbi ha fallat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)