ACB

El ‘potro’ Vaulet torna al Manresa com a recanvi de Jou

Arriba procedent de l’AEK d’Atenes amb qui no ha trobat les sensacions que buscava

El fins ara jugador de l’AEK d’Atenes reforça l’equip del Bages, on va jugar entre el 2019 i el 2021. Una notícia que s’ha fet oficial i que va avançar Óscar Herreros, de la Xarxa. Vaulet, que cobrirà la baixa de llarga durada de Guillem Jou que es va trencar el tendó d’Aquil·les, ha disputat aquesta temporada 15 partits entre la lliga grega i la Basketball Champions League. En la seva anterior etapa al Manresa havia fet unes mitjanes de 7,6 punts, 3,6 rebots i 7,1 de valoració.

Juan Pablo Vaulet (nascut a Còrdova, Argentina, el 22 de març del 1996) és un aler de 25 anys i 1,98m de sobres Baxi per l’afició del Manresa. El jugador argentí, que té també passaport polonès i per tant no ocupa plaça d’extracomunitari, reforçarà l’equip fins a final de temporada. El Nou Congost ja coneix com actua l’aler de Còrdova, un jugador energètic, especialista en córrer direcció a la cistella. El retorn de les seves esmaixades i el seu carisma farà feliç l’afició manresana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)