Eurocopa

La Penya, nou líder tot i jugar sense mig equip(73-87)

Brodziansky ha liderat el Joventut fent el seu rècord de punts (29)

La Penya és el nou líder de l’Eurocopa (73-87). I ho és tot i viure una situació surrealista perquè amb les baixes ja conegudes de Willis, Paul, Bassas i Maronka, ha viscut un nou contratemps en patir un procés víric Tomic i Ribas que s’han hagut de quedar a l’hotel. Zagars també estava en la mateixa situació però ha millorat i ha jugat.

El matx ha començat amb domini absolut de la Penya que ha agafat ràpidament 10 punts de renda amb un Brodziansky espectacular anotant més punts (13) que tot el seu rival (10-22). Tot i la reacció local Feliz ha agafat el relleu de l’eslovac amb 10 punts seguits amb dos triples i la diferència s’ha disparat fins els 15 punts (20-35). La Penya, que ha notat el desgast físic per les poques rotacions, ha baixat el seu nivell d’intensitat abans del descans (35-40).

Al tercer quart, dos triples seguits de l’Slask Wroclaw i una recuperació en primera línia ha capgirat el resultat (45-44). Però Parra ha liderat una nova estirada (45-49). En aquesta fase els triples de Karolak (5/8 i 24 punts) ha fet que els locals dominessin (64-63). Al darrer període dos triples seguits de Parra i Busquets han aturat el partit (64-69). La renda ha continuat creixent fins el triple de Ventura que ha sentenciat (69-79). Un altre triple del capità ha agafat el màxim avantatge del matx (71-87).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)