FIBA Champions

El Baxi-Hapoel, ajornat de nou

FIBA Champions League. El tècnic del Manresa, Pedro Martínez, subratlla que “era vital deixar marge per poder jugar tots els partits amb temps de preparació per la salut dels jugadors”

La situació del Baxi Manresa continua sent complicada, i avui s’ha fet oficial que el partit que havia de disputar contra el Hapoel de Jerusalem al Nou Congost ha tornat a quedar ajornat. El matx és intranscendent per als de Pedro Martínez, que ja estan classificats directament, però és clau per als israelians. El Hapoel de Jerusalem no va viatjar ahir per la impossibilitat de jugar el partit. Ara el dubte és saber si el partit de l’ACB que s’ha de jugar dijous al Nou Congost contra l’Obradoiro es podrà disputar. Avui hi ha assemblea de l’ACB per decidir els protocols a seguir. El tècnic del Baxi, Pedro Martínez, va deixar clara, a través de Twitter, la seva opinió sobre la situació que s’està vivint en l’ACB i a Europa amb els partits ajornats: “Entenc l’interès de l’ACB per tancar la classificació de la copa en el temps que estava previst. Però és impossible. El tant per cent de victòries no pot ser i és injust (el Manresa, que ens falta jugar contra el Barça i el Madrid, seríem ara caps de sèrie). Cal allargar i jugar tots els partits quan es pugui. I s’han de jugar amb prou temps de preparació. No de qualsevol manera. La salut dels jugadors per precipitar la competició s’ha de salvaguardar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)