ACB

Uns en surten, uns hi entren

Bàsquet. ACB. El Baxi Manresa comença a entrenar-se quinze dies després, però la Penya i el Barça comuniquen quatre i tres positius, respectivament

El Baxi Manresa, després de pràcticament dues setmanes aturat en tenir fins a tretze casos positius a la plantilla, ha tornat a l’activitat. Els tests PCR fets a l’equip han certificat que tres dels jugadors que estaven afectats ja han donat negatiu i, per tant, ja es poden entrenar. Aquests s’afegiran als jugadors que no havien donat positiu, i Pedro Martínez podrà començar a posar a punt l’equip després d’aquesta aturada. A mesura que es vagin recuperant els jugadors que encara estan en quarantena, s’hi aniran afegint.

D’altra banda, el president del club manresà, Josep Sáez, va assegurar ahir que és optimista: “Comencem a veure una mica la llum perquè, a banda dels tres que ja hem recuperat, en els pròxims dies anirem recuperant-ne més.” Sáez va declarar al programa Què t’hi jugues!, de la cadena SER, que només el preocupa com tornarà l’equip: “Estàvem en una dinàmica d’equip molt bona i ara tornar-la a agafar serà complicat; veurem com estem d’energia, necessitem una mica de temps, però haurem d’afrontar-ho.” Finalment Sáez també va parlar de la decisió de l’ACB d’allargar fins al 30 de gener els partits de la primera volta: “Segurament haurem d’acabar igual pel percentatge de victòries, i perquè això sigui el més just possible s’han de jugar el major nombre de partits. El que hi surt guanyant segur és la competició i la justícia dels resultats.”

Suspès el Breogán-Penya per segon cop

El Joventut va anunciar ahir que els tests PCR fets a la plantilla van donar tres nous positius que s’afegeixen al ja conegut de Pau Ribas. Això ha provocat que el partit que havia de disputar demà a la pista del Breogán de Lugo quedi ajornat. El partit ja havia quedat suspès pels positius del conjunt gallec. D’altra banda, el Barça va comunicar ahir dos positius més (Kuric i Calathes) que s’afegeixen al ja sabut de Pierre Oriola. Hayes i Bassas també van ser positius però ja l’han superat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)