LEB Or

Juani Marcos ja pot jugar amb el Força Lleida

LEB Or. El base de l’ICG Força Lleida cedit pel Barça ja té tota la documentació tramitada i podria debutar, després de tres mesos sense jugar, diumenge contra l’Oviedo al Barris Nord

El jugador de l’ICG Força Lleida Juani Marcos ja disposa de la documentació que l’acredita com a ciutadà italià. A primera hora del matí, el Força Lleida ha presentat els documents acreditatius per tal que se’l doni d’alta i pugui jugar aquest diumenge davant l’Oviedo a l’Espai Fruita Barris Nord. La Federació Catalana de Basquetbol ha validat fa uns minuts el registre de Juani Marcos i s’està a l’espera de la resposta de la Federació Espanyola de Bàsquet. El jugador va arriba al club a principis de setembre, cedit pel Barça a les ordres de Gerard Encuentra, i encara no ha pogut debutar amb el club lleidatà per motius burocràtics. És el segon jugador cedit pel Barça juntament amb Badji. Inicialment l’acord parlava de dos joves cedits i primer va ser Papi Brancou però aquest va desvincular-se del Barça i va marxar a jugar a Alemanya.

L’ICG Força Lleida està sent aquest curs la gran revelació de la competició i ocupa la tercera posició a la LEB Or amb un balanç de 9 victòries i 3 derrotes tot i no haver pogut comptar amb Juani Marcos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)